Πως να συνδυάσετε την ανθοδέσμη σας με το προσκλητήριο!

October 25, 2018

Η ημέρα του γάμου σας είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο και για εσάς!

Στην Just Invite πιστεύουμε στην αρμονία και στο συνδυασμό χρωμάτων.

Ξεκινώντας από μικρές χρωματικές πινελιές μπορούμε να καταλήξουμε σε ονειρεμένους συνδυασμούς, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν συγγενείς και φίλους.

Έχετε ποτέ σκεφτεί να συνδυάσετε χρωματικά το προσκλητήριο και την ανθοδέσμη του γάμου σας; Αν όχι, δείτε παρακάτω κάποια παραδείγματα και σίγουρα θα σας πείσουμε.

 

 

Δοκιμάστε γήινα και ουδέτερα χρώματα μαζί. Μη διστάζετε να χρησιμοποιείτε τις αποχρώσεις του γκρι και του καφέ καθώς σε συνδυασμό με τα παρακάτω χρώματα μπορεί να δώσουν την αίσθηση ‘ζεστασιάς’ που ζητάτε. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε μερικά cotton flowers στην ανθοδέσμη σας αλλά και στην πρόσκληση ή στην μπομπονιέρα. Είναι ένα φυτό που εκτός από τον συμβολισμό του, δίνει κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό όπου τοποθετηθεί. Τολμήστε το, ειδικά εάν ο γάμος σας είναι κατά την διάρκεια του χειμώνα.

 

Ένας ακόμα εξαιρετικός συνδυασμός είναι τα παστέλ χρώματα σε πράσινες αποχρώσεις που τονίζουν το φυσικό στοιχείο. Κάποιοι από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς που θεωρούνται και τάση για αυτόν τον χειμώνα είναι χρώματα όπως το μπορντό σε συνδυασμό με λαδί και nude . Ένα τόσο έντονο χρώμα μπορεί να ‘μαλακώσει’ όταν συνδυάζεται με γλυκές γήινες αποχρώσεις. Δοκιμάστε μπορντό φάκελο και πρόσκληση με μπεζ και λαδί λεπτομέρειες.

Tέλος, το λαδί χρώμα μπορεί να συνδυαστεί και με μοβ αποχρώσεις όπου θεωρούνται color trend για το φθινόπωρο του 18.

 

Σε κάθε περίπτωση όποια χρώματα και να εάν προτιμήσετε, εμείς  μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα συνδυάσετε σε προσκλητήριο και ανθοδέσμη, δίνοντάς σας πολλές επιλογές.

 

 

Please reload

Recent Posts

February 26, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

+30 210 9958577

+30 210 9951036

40 Grigoriou Xenopoulou, 

Ilioupoli,16346, Greece

©2018 . JUSTINVITE | ALL RIGHTS RESERVED